Eltévedt golyó sebesítette meg a kisfiút

Az életét köszönheti a gyerek a magára gyűrt takarónak

Egy utcai lövöldözésben "tévedt el" az a golyó, amely a családi ház falán keresztül hatolt be a gyerekszobába és eltalálta az ágyában alvó 3 éves kisfiút. Ha nem gyűri magára vastagon a takarót, már nem élne.

2015.01.27 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Feelart (Képünk illusztráció!)

Ritkán szoktak gyermektakarókat golyóállóra készíteni, ezúttal sem volt az, mégis megmentette egy 3 éves kisfiú életét. A kaliforniai Palmdale-ben élő Dylan Hernandez épp a szobájában aludt vasárnap este, és szokásához híven vastagon magára gyűrte a takarót, miközben az utcán lövöldözés kezdődött. Az egyik golyó azonban célt tévesztett és áthatolt a családi ház falán, majd a kisfiú ágyában csapódott be - eltalálva a gyermek hátát.

A kisfiú hátának alsó részén egy terebélyes zúzódás nyoma látható és egy enyhe égési sebet is szerzett, de a hétfő estét már ismét az otthonában tölthette az egynapos kórházi ellátás és megfigyelés után - jelentette az NBC Los Angeles-i hírcsatornája. A rendőrség szerint kétséget kizáróan annak köszönheti az életét, hogy alaposan begubózott a takaróba, különben a golyó biztosan halálosan megsebesítette volna.

Dylan a család elmondása szerint most már jól van és visszatért a szokásos kerékvágásba, a viselkedésén sem látszik semmi az átélt eseményekből, a rendőrség viszont nem zárta le az ügyet, most azt keresik, hogy honnan és ki adhatta le a lövéseket. A nyomozók úgy vélik, 3-5 körben lőhettek a Hernandez család otthona közelében, az egyik lövés a szülők matracát találta el. Ennek ellenére a rendőrség nem tartja valószínűnek, hogy a lövések célpontja a család lett volna - adta hírül a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.