Mező Misi kifakadt Szén Alexandra miatt

Rising Star: Gyopár valódi túlélő, harmadszor is megúszta

Újra erőpróbában csaptak össze a Rising Star versenyzői, és ez ismét alaposan felbolygatta nemcsak a verseny menetét, de a hangulatot is. Mező Misi nem is rejtette véka alá a véleményét.

2015.01.26 08:00ma.hu

Igazán érdekesen indult a Rising Star 13. adása, már az első néhány percben több olyan beszólás hangzott el, ami máskor akár egy egész adásra is elegendő lenne, kezdve Majka zöld színű alsónadrágjával – ha esetleg valakinek elkerülte volna a figyelmét a fehér nadrág alatt, Ördög Nóra igyekezett pótolni ezt a lemaradást –, és folytatva az előző esti eurovíziós válogató ekézésével. Persze ez utóbbinak van is alapja, nem véletlenül jegyezték meg a műsorvezetők, hogy ezúttal az applikációval tényleg ingyen lehet szavazni, működik is, és még egy SMS árába sem kerül.

A felütés tehát megvolt, és a folytatás sem volt kevésbé eseménydús. A zsűri tagjai is mintha megőrültek volna, Feke Pál értékelését rendre szabotálni próbálták, egy ízben Mező Misi már el is indult, hogy iszik egy kávét, míg Pásztor Anna befejezi Pali zrikálását. Hogy ezek után még a versenyzők rangsora is teljesen átrendeződött, azon már meg sem lepődünk.

Az est tematikájában ugyanis ismét az erőpróbáké volt a főszerep, akárcsak két héttel korábban: a versenyzők a legutóbbi adásban kisorsolt párokba rendezve párbajoztak egymással, és aki a két-két énekes közül az alacsonyabb pontszámot kapta, az automatikusan a veszélyzónába került. Ezúttal azonban elmaradt a már megszokott "kihívás", a veszélyzóna négy tagja közül nemcsak a legalacsonyabb százalékot elért énekes és az általa kiválasztott ellenfélnek kellett egy végső csatában megmérkőznie a nézők és a zsűri szavazataiért, hanem mind a négyen ismét színpadra álltak, ahol már csak a százalékok számítottak.

Kovács Gyopár (Fotó: TV2/Rising Star)

Fehérvári Gábor Alfréd Singh Vikivel szemben maradt alul, így ő lett az első veszélyzónás, majd Szén Alexandra került mellé, aki meg sem tudta közelíteni ellenfele, Gondi Helén százalékát. Szintén nem szerzett sok szavazatot Kovács Gyopár, akitől Czibi Norbinak nem kellett volna annyira tartania, mint amennyire félt a színpadra lépés előtt, utolsóként pedig az est legnagyobb és legszorosabb összecsapásának lehettünk szem- és fültanúi, amikor Várhegyi-Lucas Palmira és Peter Srámek közt dőlt el az erőpróba - melyen bebizonyosodott, hogy a gyengébbik nem néha épp az erősebbik.

Szén Alexandra a veszélyzónában sem tudta annyira felszívni magát, hogy jól teljesítsen, KERO szerint hiányoztak azok a nagy pillanatok, amiknek pedig meg kellett volna jelenniük, és Feke Pál is inkább a hullámvasút alsó régiójában érezte magát, mintsem fent. A három ellenfélnek mindössze annyi volt a feladata, hogy legalább 50%-ot érjen el az igen szavazatokkal, ha le akarják győzni Szandit. Az előző hetek adásai alapján sem Alfrédnál, sem pedig Pamiránál nem volt kérdés, előbbi 81, utóbbi pedig az est legmagasabb eredményét elérve 86 százalékos sikerrel vette az akadályt.

A valódi kérdés inkább az volt, Kovács Gyopár, aki már kétszer teljesített a mezőnyben a leggyengébbként, és egy hete is a veszélyzónában ülve várta az adás végét, remélve, hogy a legalacsonyabb százalékot kapó Peter ne őt hívja ki párbajra. "Gyopár elpusztíthatatlan, a jég alól is kitör!" - lelkendezett KERO, és zsűritársai többsége egyetértett vele abban, hogy Cee-Lo Green Vrazyjének az áthangszerelt verziója ismét meglepetéseket okozott nekik.

Csupán Mező Misi fakadt ki, aki bevallotta, hogy azért szavazott nemmel a fiatal lányra, mert hamisnak érezte, ráadásul végig az járt a fejében, hogy mindeközben Szén Alexandra ül a kieső helyen, annak ellenére, hogy az előző hetekben folyamatosan 60-70 százalék körüli eredményeket ért el - egyszóval méltatlannak találta, hogy ő esik ki, miközben Gyopár, aki hetek óta pengeélen táncol és rendre hamisan énekel, ismét tovább jutott.

Hogy a jövő héten megtörik-e a szerencsesorozata az ifjú énekesnőnek, vagy végül Pásztor Anna "jóslata" fog beigazolódni, miszerint ha így folytatja, még a végén meg is nyeri az egész versenyt, azt most még nem tudhatjuk, de azt már igen, hogy az énekesek egy hét múlva sztárelőadókkal léphetnek színpadra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.