Nem volt elerülhető az ütközés

Gyerekestül érte autóbaleset Hódi Pamelát

Autóbalesetet szenvedett Hódi Pamela és kislánya még péntek délután.

2015.01.24 08:08ma.hu

A hétvége előtt, péntek délután karambolozott Hódi Pamela, autójában ült kislánya is - adta hírül az RCNews. A baleset részleteit maga az érintett mesélte el.

"Hazafelé tartottunk a fogorvostól Natival az Árpád hídon, mikor egy kisautó megcsúszott előttem az úton, és keresztbe állt" - mondta a szépséges anyuka.

"Ekkor már láttam, hogy az ütközést nem lehet elkerülni, próbáltam fékezni és felkészülni a koccanásra. Az autó bal ajtajába ütköztem, ami behorpadt, az én kocsimnak pedig a jobb első része sérült. Az első gondolatom rögtön Natkó volt, kitettem a vészvillogót, hogy ne jöjjön más belénk. Kiszálltam az autóból, és azonnal a kislányomhoz siettem. Szerencsére nem esett baja" - könnyebbült meg Pamela, aki a baleset után Berki Krisztiánt hívta fel elsőként.

„Nagyon örülök, hogy Pamela ilyen ügyesen megoldotta a kialakult helyzetet, és hogy kiváló lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. Higgadt volt, de természetesen én is nyugtattam őt. Próbáltam a távolság ellenére is mellette lenni. Külön köszönöm a vétkes fél korrekt szolgálatait, valamint a rendkívül szakszerű, gyors és hatékony rendőri intézkedést. Azoknak az idegeneknek is köszönöm, akik perceken belül tájékoztattak engem a Facebookon keresztül, és az intézkedés végig Pamela mellett voltak, nem hagyták magára a családomat” - mesélte Berki Krisztián az RCNews-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.