Hamis özvegy fészkelt a lány szobájában

Hétszer marta meg a gyilkos pók, életveszélyben vitték kórházba

A kamaszlány már majdnem készen állt az alvásra, amikor hirtelen pokoli fájdalom hasított a vállába - és utána még hat másik. Összesen hétszer mart bele a halálos mérgű hamis özvegy.

2015.01.23 20:00ma.hu

Kórházba került, és alighanem csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti az életét a 17 éves Charley Porter, akit lefekvéshez készülődve egy hamis özvegy pók mart meg - a vállán összesen hét marásnyom látszott. Az angliai Nyugat-Sussexben élő fiatal lány csak a pokoli fájdalmat érezte a pók harapása után, majd azonnal a mentőket értesítette. Mire kiérkeztek, a régészetet tanuló diáklánynak már egyre szabálytalanabb volt a szívverése, ezért haladéktalanul útnak indultak vele a kórházba, ahol erős antibiotikumokkal és antihisztaminnal kezelték.

A család felvette a kapcsolatot egy pókszakértővel, aki elmondta, hogy valószínűleg a Charley szobájában lévő bojler melege és a feketére festett falfelületek is vonzónak tűnhettek a hideg elől menedéket kereső halálos pók számára. A támadás után az egyébként is arachnofóbiás lány állítólag vagy 20 percig csak sikoltozni tudott, szülei alig bírták őt lenyugtatni. "A legrosszabb rémálmom vált valóra. A karom teljesen bevörösödött, az ajkaim pedig felduzzadtak. A kezem még mindig forró és nagyon fáj" - mondta a diáklány egy héttel a múlt csütörtöki támadás után.

A házat most füstöléssel próbálják megtisztítani a vélhetően bent fészket rakott hamis özvegytől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.