Vidámparkba küldték az alienek a házaspárt

"Isten és az idegenek mondták, hogy törjek be"

Egy téli szezon alatt zárva tartó vidámparkba tört be egy házaspár, de amikor a rendőrök elkapták őket, a feleség szokatlan magyarázattal állt elő: Isten és az idegenek utasították erre.

2015.01.23 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/foto76 (Képünk illusztráció!)

A téli holtszezon alatt zárva tart a vidámpark a dél-karolinai Fort Millben, egy házaspár mégis úgy gondolta, hogy be kell oda jutniuk. A pár úgy bukott le, hogy a Carowinds park biztonsági őrének feltűnt az elhagyott parkolóban álló teherautó, amelyben ráadásul egy 8 hónapos kisfiú volt magára hagyva. A szülők mintegy 20 perccel később tértek vissza a kocsihoz, és mint kiderült, az addig eltelt időt a zárva lévő vidámpark területén töltötték.

Amikor a rendőrök letartóztatták a házaspárt és kérdőre vonták őket, hogy mit kerestek a parkban, a feleség azt felelte, hogy Isten és az idegenek vezették őket oda. Francis Greene-t kisgyermek elhanyagolása, a rendőrség megtévesztése, valamint betörés vádjával állították elő, párjának, Jason Lee-nek csak a kisgyermek elhanyagolásáért és a betörésért kell felelnie - számolt be a Tampa Tribune. A kisbabát védelem alá vették a hatóság emberei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.