Kerekes székben tolta be a halott nőt

Halott anyját is magával vitte a pénzfelvételhez

A rendőrség szerint már napokkal azelőtt meghalhatott az idős nő, minthogy fia egy kerekes székbe ültetve besétált volna vele a bankba - a közösen vezetett bankszámlájukról vett fel pénzt.

2015.01.22 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/anankkml

Amikor a rendőrség belépett a minnesotai Plymouthban élő Caryl Vanzo házába, a tisztek orrát azonnal megcsapta a vizelet és széklet orrfacsaróan erős bűze. A jelentés szerint az idős nő, aki mostanában töltötte volna be a 91. évét, már napok óta halott lehetett, mire a szomszédok értesítették a hatóságot. A probléma azzal volt, hogy kiderült, a nő fia, David Vanzo a holttest felfedezése előtt hét órával az egyik közeli bankba ment, anyját egy kerekes székben tolva, hogy pénzt vegyen fel a nevében.

A rendőrség kihallgatta a banki alkalmazottakat is, de ők nem tudták megmondani, hogy élt-e még akkor az idős nő: a lábai a kerekes szék alá voltak feltámasztva, és nem tudtak arra válaszolni, hogy lélegzett-e még. David Vanzo 850 dollárt vett fel az anyja nevét használva. A hatóságok az ügy után további két esetet is elővettek, azt vizsgálják, hogy akkor is pénzügyi visszaélés történt-e az idős nővel szemben, ugyanakkor a gyanúsított azt állítja, hogy a bankszámla közös volt, és kitart amellett, hogy semmi rosszat nem tett - számolt be a FOX9 című hírcsatorna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.