Dalolva nézte, ahogy lángol a lány

Felgyújtotta a diáktársát és énekelve videózta

Részegen aludt el az egyetemista ágyában az egyik diáktársa, mire a fiatal meggyújtotta a magáról mit sem tudó lányt, és énekelt, miközben a mobiltelefonjával videóra vette a lángoló társát.

2015.01.21 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Bíróság elé állították a 20 éves New York-i egyetemistát, aki felgyújtotta a diáktársát és énekelt, miközben mobiltelefonjával rögzítette az elharapódzó lángokat. A NY Daily News értesülései szerint Jaime Castano múlt év augusztus 23-án támadta meg a 19 éves lányt, aki délelőtt 11 óra tájban öntudatlanul, részegen aludt a fiú ágyában. Castano beismerte a rendőröknek, hogy ő vette videóra a támadást, és azt is rögzítette, ahogy a lány felébredt és megpróbálta eloltani a lángokat. A vád szerint az áldozat számos fájdalmas sérülést és a törzsén több hegesedést szerzett a támadás során.

A meg nem nevezett diáklány mindazonáltal annyira részeg volt, hogy amikor teljesen kijózanodott, fogalma sem volt, mitől csaptak fel a lángok - egészen másnapig, míg meg nem mutatta neki Castano a videót. Az ügyészek szerint a sértett azonnal jelentette az egyetem vezetőségének a támadást, ám azzal kapcsolatban csak bő két hónappal később, október 27-én tették meg a rendőrségi feljelentést. A késlekedés okáról az iskola szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni, de azt elmondta, hogy Castanót szeptemberben kizárták az intézményből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.