Twerking közben zuhant az útra

Úgy rázta a fenekét, hogy kiesett a kocsiból

Menet közben állt ki a nyitott ajtóba a nő, hogy megmutassa a barátjának, mennyire belevaló, vagány csaj, de miközben egyre lelkesebben rázta a hátsóját, elég volt egy rossz mozdulat...

2015.01.20 20:00ma.hu
Fotó: YouTube

A twerking, vagyis a heves csípőmozgással járó fenékrázós tánc - amit egyébként Miley Cyrus tett igazán híressé - sok pasira izgatóan hat, nem csoda, hogy ez a 18 éves lány is ezzel próbálta már útközben feltüzelni a barátja vágyait. Ha ehhez még némi vagányságot is teszünk, bizonyítandó, hogy mennyire belevaló nők vagyunk, akik nem ijednek meg egy kis veszélytől sem, akkor garantált... nos, jó esetben a siker, de ezúttal inkább a bukás és az életveszély volt garantált.

Szerencsére a hírek szerint az amerikai, georgiai születésű Brittany Symone néhány fájdalmas horzsolással és zúzódással megúszta, de ez tényleg csak az őrangyalainak köszönhető. Megnézni szabad, kipróbálni inkább ne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.