Újra kiosztják a Men of the Year díjakat

Ismét férfiaké lesz a főszerep a nyuszis magazinban

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin, bár ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett szerepet kap néhány inspiráló hölgy is.

2015.01.18 08:00ma.hu

2015 tavaszán ismét hazánk legmeghatározóbb férfijai kerülnek a középpontba. A Man of the Year célja kitüntetni azokat a közismert személyeket, akik elért sikereik, kiállásuk és habitusuk miatt egyfajta példaképként szolgálnak. Az egyes kategóriák győzteseiről ezúttal is az olvasók dönthetnek majd, akik idén a médiaszemélyiségek és stílusos férfiak mellett az ikon kategóriában olyan nevekre adhatják le voksukat, mint Dr. Kemény Dénes, Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács „Kokó” István.

Baronits Gábor, az egyik jelölt (Fotó: Debreczeni Zita)

A színészek között is először hirdet idén győztest a nyuszis magazin. A kategória jelöltje Simon Kornél, Szabó Simon, Nagy Zsolt és Lengyel Tamás mellett a Jászai Mari-díjas Nagy Ervin is. „Nagyon jólesik ez a jelölés, rendkívüli nevekkel szerepelek együtt. A színész kategória minden jelöltje nagy visszatérő, bármikor szívesen dolgoznék velük együtt” – mondta el Nagy Ervin, aki munkássága eddigi egyik legnagyobb kihívásának Papageno megformálását tartja a Varázsfuvola című operában.

Fehér Balázs szerint férfiként bekerülni a nyuszis magazinba igazán nagy megtiszteltetés. A Carbonfools sármos énekese olyan frontemberekkel száll versenybe, mint Felcser Máté, Mező Misi, Kiss Tibi és Walkó Csabi. „Tiniként, amíg tiltólistán volt, az egyik legnagyobb dolognak az számított, ha be tudtuk szerezni a magazint. Most hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy jelöltek a magazin díjára, ráadásul a mezőny is igencsak erős. Máté nemcsak pályatársam, de nagyon kedves barátom is, így külön öröm, hogy mindkettőnket jelöltek” – mondta el Balázs, aki elárulta: a Carbonfools hamarosan új klippel lepi majd meg a rajongókat.

A gála különdíját viszont nem egy férfi, hanem a leginspirálóbb hölgy kapja majd. A múzsa kategória jelöltjei közül nem lesz egyszerű dönteni, hiszen Hosszú Katinka, Dobó Kata, Mihalik Enikő, Lilu és Liptai Claudia is az elismerés várományosa. Az egyes kategóriák jelöltjeire március 15-ig lehet szavazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.