Totálkáros lett az autó

Mázlista: túlélte, hogy autókerék szállt be a szélvédőn

Egy elszabadult augókerék repült be egyenesen a kocsiba a szélvédőn keresztül, a meghökkentő balesetet azonban csodával határos módon a sofőr túlélte, sőt: alig sérült benne.

2015.01.16 20:00ma.hu
Fotó: YouTube

A sofőr túlélte, az autó viszont nem volt ilyen szerencsés, az totálkárosra tört a balesetben, amely a torontói 401-es autópályán történt a héten. Andrew Sukhdeo épp hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor az előtte haladó autó váratlanul elrántotta a kormányt, egy pillanattal később pedig már az is látszik, miért - de addigra Sukhdeónak már késő lett volna kitérni a pont előtte megpattanó autókerék elől. Az elszabadult abroncs egyenesen berepült a csak tavaly forgalomba állított Toyota Corolla szélvédőjén, leverte a kamerát, és a nagy sebességű ütközés közben behorpasztotta a motorháztetőt és a napfénytetőt is tönkretette.

"Minden annyira gyorsan történt, hogy nem volt időm reagálni, vagy gondolkozni. Csak lebuktam" - mesélte a férfi az egyik torontói tévécsatornának. Alighanem ennek köszönheti, hogy semmi baja nem esett, ugyanakkor az nem derült ki a kanadai híradásokból, hogy honnan esett ki a kocsikerék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.