Élvezte az aktust a részeg

Bizarr "küldemény": megerőszakolta a postaládát

Elégedetten nyögdécselt, miközben lehúzott nadrággal dörgölőzött a postai gyűjtőládához a részeg férfi, a forgalmas bevásárlóközpont közelében járó tömegek már kevésbé élvezték a bemutatót.

2015.01.16 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84 (Képünk illusztráció!)

A szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába került a 45 éves Paul Bennett, a brit bíróság ítélete pedig teljesen jogosnak tűnik: a 45 éves férfi néhány hónapja egy forgalmas bevásárlóközpont mellett egy postai gyűjtőládát kezdett molesztálni. A férfi láthatóan teljesen részeg volt az aktus idején, a járókelők azonban még így is megdöbbentek, amikor látták a bizarr jelenetet. Bennett tavaly szeptember 9-én részegedett le annyira, hogy képtelen volt kontrollálni a cselekedeteit.

Katie Beattie, a neve elhallgatását kérő szemtanú jogi képviselője elmondta, hogy a tanú először csak Bennett hangos kiabálására és káromkodására figyelt fel, miközben egy nővel vitatkozott az utcán. Aztán a nő elment, Bennett pedig lefeküdt egy padra, aztán kiabált egy sort, mielőtt felült és lehúzta a nadrágját. Ezt követően előbb saját magához nyúlt, de rájött, hogy inkább egy "társat" keres magának, és erre egy postaláda tűnt a legalkalmasabbnak.

A héten lezajlott bírósági tárgyaláson a tanú elmondta, hogy a vádlott élvezkedő hangokat hallatva dörzsölte a csupasz altestét a postaládához. A később feljelentést tevő nőt megrémítette a vádlott viselkedése, ami egy furcsa mozzanattal zárult: Bennett felhúzta a nadrágját, majd körbeforgott egy lámpaoszlop körül és elégedetten nézegette magát egy visszatükröződő ablakon. Ott találtak rá a rendőrök, miközben még mindig önmaga előtt tetszelgett.

A bíróság 12 hónapnyi közösségi munkára ítélte, alkoholelvonó kezelésre küldte és rendszeres felügyelet alá helyezték, továbbá összesen 260 fontot kell fizetnie a bírósági költségek megtérítésére és az áldozat kárpótlására. Neve bekerül a szexuális bűnözők listájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.