Egy év után került elő a holttest

"Furcsa íze van a víznek" - egy halott nő volt a tartályban

Egy egy évvel ezelőtt eltűnt, feltörekvő színésznő holttestére bukkantak a hatóságok egy társasház víztároló tartályában, miután a lakók a víz furcsán édeskés ízére kezdtek panaszkodni.

2015.01.16 10:03ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/seaskylab

A rendőrség szerint "erősen bomlott" állapotban volt már a holttest, amit egy panelház víztartályában fedeztek fel - röviddel azután, hogy a lakók arra panaszkodtak, hogy a víznek "furcsa" íze van. A 27 éves Carmen Yarire Noriega Esparza tavaly februárban tűnt el Mexikóvárosban, utoljára egy tornateremben látták, de miután onnan elindult, nyomtalanul elveszett. A pszichológia szakos végzettségű, de színésznői karrierről álmodozó - és a pályája kezdetén lévő - nőt annak idején a rendőrségi kutatás kudarca után a családtagok és a barátok a közösségi média segítségével igyekeztek megtalálni, de mindhiába: mintha a föld nyelte volna el.

Most kiderült, hogy nem a föld, hanem a víz. "Egy tehetséges és gyönyörű nő volt, aki arról álmodozott, hogy színésznő lesz. Amikor nem jelent meg a klinikán, ahol dolgozott, mindannyian arra gondoltunk, hogy talán elrabolták és szexrabszolgának adták el, de úgy tűnik, hogy a teste egész idő alatt a lakása mögött volt" - mondta Javier Paz, a nő 30 éves ismerőse. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy a nőnek pontosan milyen kapcsolata volt azzal a gazdag üzletemberrel, aki a lakása bérleti díját fedezte, de akit kirúgott nem sokkal azelőtt, hogy egy ugyancsak tehetős helyi ügyvéddel kezdett kapcsolatot.

A holttest felfedezése nemcsak az áldozat barátait és rokonait döbbentette meg, akik nem értik, hogyan nem vették észre korábban a nő tetemét, de a környékbelieket érthető módon az is sokkolta, hogy azért volt olyan furcsa íze a víznek, amiből nap mint nap ittak és főztek, mert egy lassan bomló test hevert benne. A bomlás egyébként olyan mértékű volt, hogy a rendőrök csak a korábbi plasztikai implantátumok alapján tudták azonosítani a holttestet.

A halál pontos okát még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.