Esélyes az Év Nője címre az úszóbajnok

Jakabos Zsuzsa: "Néha két hétig melegítőben járok"

Idén is megválasztják a Women of the Year díjazottjait, de ezúttal két új kategória is bekerült, melyek egyikében Jakabos Zsuzsa is a jelöltek közt van, a másikban pedig a divatkiegészítők tervezői esélyesek.

2015.01.14 14:00ma.hu

Két kategóriában is újít a Glamour Women of the Year! A rangos esemény évről évre tartogat meglepetéseket, így idén egy sportolónő és egy kiegészítő-tervező is bezsebelheti a népszerű női magazin elismerését. A sport kategóriában Jakabos Zsuzsa, Hosszú Katinka és Illés Fanni úszónők mellett a snowboardos Gyarmati Panka is verseng az olvasók szavazataiért.

Bár a hétköznapok során Jakabos Zsuzsa számára a praktikusság a mérvadó, minden idők legdögösebb sportolójának választott úszónőnkben mégis igazi nőiesség lakozik.

Mivel napi két edzésem van, a kényelem és az egyszerűség jellemzi a ruháimat. Farmert, pólót, sportcipőt viselek legszívesebben, de olykor-olykor azon kapom magamat, hogy már két hete nem vettem fel farmert, mert melegítőben járkálok. A divat világát éppen azért tartom érdekesnek, és ezért is szeretek fotózásokra járni, mert ilyenkor olyan környezetbe, olyan ruhák és sminkek közé csöppenek, ami számomra eltér a mindennapitól, ugyanakkor nagyon tetszik” – mondta Zsuzsa, aki egy komoly vállműtét utáni rehabilitációt követően 2014-ben is kiváló eredményekkel büszkélkedhetett.

Jakabos Zsuzsa (Fotó: Emmer László)

A legjobb magyar kiegészítők tervezőinek kategóriában Abonyi Alma olyan tervezők mellett verseng majd, mint Anna Zaboeva, Gulyás Sára, Oláh Anna vagy Ruszkai Orsi. Alma formabontó táskái és ékszerei 2013-ban robbantak be a piacra, amelyeket nemcsak előszeretettel hív életre, de gyakran visel is. A külföldi nyitás mellett a jövőben ráadásul cipőkkel és bútorokkal is bővítené repertoárját.

Boldog vagyok és megtisztelő, hogy ilyen nagyszerű hölgyek közé választottak engem is. Annak ellenére, hogy milyen pici ország vagyunk, rendkívül színes és igényes a divatpalettánk, nem szűkölködünk tehetségekben” – vélekedett Alma.

A fiatal tervező személyes ruhatárában is kiemelt szerephez jutnak a kiegészítők: „Az egyszerű darabokat kedvelem leginkább, amiket kiegészítőkkel remekül lehet hangulathoz vagy alkalomhoz igazítani” – mesélt saját ízléseséről Alma, aki azt is elárulta leginkább szerettei társaság és az edzés kapcsolja ki.

Jakabos Zsuzsára, Abonyi Almára, valamint a Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig lehet szavazni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.