Keleti környezetben telt az év vége

Koós János: "Mesés meglepetést kaptam a családomtól"

Eseménydús volt a Koós család számára az év végi időszak, nem csoda hát, ha a fellépésekkel tarkított ünnepek elmúltával úgy döntöttek, ideje kicsit kiereszteni a feszültséget.

A magyar Afrikában járt Koós János és családja >>> KATT a képekhez! képgaléria

2015.01.13 16:00ma.hu

A Koós család nagyon elfoglalt volt az év végén: nemcsak az örökifjú Koós Jánosnak és feleségének, de színésznő lányának. Rékának is egymást érték a szereplései és fellépései. Nem csoda hát, ha szükség volt némi feltöltődésre, ezért az egész család felkerekedett és meg sem álltak Afrikáig - ráadásul ehhez nem is kellett több kontinenst átszelni és hosszasan utazni, mert tél ide vagy oda, itthon is találtak egy darab Marokkót.

Az egerszalóki hotelben ráadásul nemcsak pihenésre jutott idő, de egy közös születésnapi meglepetésre is, hisz Koós János novemberben ünnepelte a 77. születésnapját, amit így utólag is megünnepeltek. A táncdalénekes úgy érezhette magát, mint egy igazi török pasa.

Nagyon megfogott a szálloda Marokkót idéző keleties hangulata. Jártam már Észak-Afrikában a családdal és emlékeimben derengett még, hogy milyen életérzéssel találkoztam kinn. Nos, most azt überelte a hotel, ahol minden kivánságomat lesték. Alig vártam, hogy felfedezzem az új fürdőházat és azon belül is a török fürdőt, azaz a hammamot. Amikor felfeküdtem a fűtött kőágyra, arra gondoltam, hogy biztos érkezik majd egy csinos masszőr hölgy és óvatosan megmassziroz, ezzel szemben egy úr erős kezei között találtam magam az autentikus szultán masszázs rituálén. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog esni, minden porcikámat kiropogtatta. Utána persze jólesett a megmártózás a medencében" – számolt be élményeiről Koós János.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

A szülinapost lánya és felesége, Dékány Sarolta mellett unokája, Rozi is elkísérte, így ő egyetlen férfiként igazán élvezte a hölgykoszorút maga körül. Persze Rozi volt az, aki rögtön levette a lábáról.

Mulattunk is: vízipipáztunk, és még egy hastáncos nőt is kaptam ajándékba! Na nem örökbe, csak egy produkció erejéig. Persze nem bírtam megállni, hogy táncra perdüljek Rozi unokámmal, aki szívesen vett rögtönzött leckéket a hölgytől. Ezúttal inkább táncoltunk és megkíméltük a családot attól, hogy elénekeljük a mi himnuszunkat, a „Hajrá Fradi!”-t, amit egészen kis korában megtanítottam az unokámnak" – nevetett az énekes, majd folytatta.

Réka mostanában nagyon elfoglalt, próbál, játszik, premieren van túl és fellépni is sokat jár, ezért különösen jólesett, hogy együtt lehettünk pár napot. A lányom elég jól ismer, tudta, hogy akkor fogom jól érezni magamat, ha olyan helyre hoznak, ahol van víz. És persze bor!

Koós Jánost a szálloda a ház borával és kedvencével, az oroszkrémtortával köszöntötte. Míg jóízűen falatozott, Réka vette át tőle a szót. „Tényleg kevés időm jutott mostanában a családomra, azt a keveset pedig Rozi lányom töltötte ki, akivel olyankor csajos programot szerveztünk. Így indult ez a mostani is, csak közben összekötöttük nagypapi köszöntésével is, így lett a pihenésből buli. Örültem, hogy a szüleimet is ki tudtam egy kicsit mozdítani. Édesanyám imád utazni, apukám pedig imádja a vizet. Most mindkettőt megkapták egy másik kultúrába csöppenve. Azért is volt nagy öröm számomra ez a pár nap, mert nálunk az év vége mindig a munkáról szól” – mosolygott Réka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.