Megint párbajokon dől el a továbbjutás

Újabb izgalmak bolygatják fel a Rising Star menetét

Ennyi párbajt egyetlen tehetségkutatóban talán még sosem láthattunk, és a most vasárnapi adásban újabb izgalmas összecsapások következnek. Így olyanok is veszélyzónába kerülnek, akik eddig messze elkerülték azt.

2015.01.09 14:00ma.hu
Fotó: TV2

Ahogy telnek-múlnak a hetek és az énekesek egyre rutinosabbá, magabiztosabbá válnak a színpadon, úgy csökken azoknak a versenyzőknek a száma, akikre a közönség és a zsűri már nem szívesen szavaz. A legutóbbi adásban már csak három olyan énekes akadt a 11-ből, akik nem tudtak falat emelni és emiatt a veszélyzónába kerültek, és nagy a veszélye annak, hogy egy újabb hétnyi gyakorlás után egész egyszerűen nem marad párbajozó énekes.

Ám amint kiderült a TV2 legfrissebb bejelentéséből, ez a veszély valójában nem létezik, az erőviszonyok ugyanis jelentősen átrendeződhetnek egy új elem megjelenésével. Eddig a versenyzők egymás után énekelhették el dalaikat, az egymáshoz képest elért sorrend pedig a továbbjutás szempontjából teljesen lényegtelennek tűnt, mindössze arra kellett mindenkinek törekednie, hogy elérje a falemelő 70 százalékot. Ezúttal azonban a versenyzők fele biztosan veszélyzónában ülve várja majd a forduló végét.

A még versenyben lévő 10 énekes ugyanis ismét párokba rendeződik, dalaikat párbajdalként fogják előadni, és amelyik fél alacsonyabb százalékot szerez párbajellenfelével szemben, az biztosan megtudhatja, milyen érzés a kiesés közelébe kerülni. Természetesen ezúttal is a legkevesebb szavazatot szerző versenyző lesz az egyik biztos párbajozó, aki a másik négy társa közül kiválaszthatja az ellenfelét.

A január 11-i Rising Star párosításai:

Kovács Gyopár – Várhegyi Lucas Palmira
Szén Alexandra – Udvarias Anna
Palmer Izsák – Peter Sramek
Fehérvári Gábor Alfréd – Czibi Norbert
Gondi Helén – Singh Viki

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.