A gyerekeit is kiközösítették a balfék apának

Nyomtatópatronnal "tetoválta" ki az arcát, sajtreszelővel akarta eltüntetni

Részegen sok furcsa dolgot művelhet az ember, amit aztán később megbán, de csak kevesen képesek olyan őrültségre, mint az ötgyermekes apuka, aki öt éve nyögi az eldurvult éjszaka következményeit.

2015.01.06 14:00ma.hu
Ezzel fájhatott...(Fotó: freedigitalphotos.net/artur84)

Nem igazán gondolta át tettének várható következményeit egy öt évvel ezelőtti bulin a férfi, de most már igencsak megbánta, hogy akkor mélyebben a pohár fenekére nézett, mint kellett volna. A 35 éves, ötgyermekes Lee (a teljes nevét nem akarta nyilvánosságra hozni) azon a bizonyos estén azt találta ki a barátaival, hogy könnycseppeket tetováltat a két szeme alá. Ebben még az sem tudta megakadályozni, hogy valójában nem volt otthon valódi tetoválópisztoly, az meg fel sem merült a cimborákban, hogy hivatalos tetoválószalonba menjenek, ehelyett az egyik barátja a műhelyben található szerszámok segítségével csinált egy házi tetoválószerkezetet.

Természetesen tinta sem volt, mármint olyan, amit a bőrbe lehet fecskendezni, de Lee-t és barátait ez sem tántorította el, pillanatok alatt előkerült a nyomtatóhoz való patron, és már kezdődhetett is a bizarr művelet. Az angliai Lincolnshire körzetében, Grimsbyben élő férfi másnap reggel arra ébredt, hogy három feltűnő fekete folt van az arcán, kettő a bal, egy pedig a jobb szeme alatt. "Úgy nézett ki, mintha egy alien az arcomra tüsszentett volna" - fogalmazta meg a fura látványt a férfi. Ám a "tetoválás" után, ahogy elment dolgozni, a főnökei állítólag egy zsákot nyomtak a kezébe.

A rémálom a következő hetekben csak fokozódott, Lee egyik napról a másikra elveszítette a munkáját, és az azóta eltelt öt év alatt is hiába jelentkezik újabb és újabb állásokra, senki nem áll szóba vele, miután meglátják az arcán csúfoskodó tintapacákat. Munkanélküliként a lézeres festék-eltávolítás szóba sem jöhet a számára, így egy idő után kétségbeesésében egy sajtreszelővel próbálta eltüntetni a bőr felszíne alatt lévő festéket. Hibája ráadásul nemcsak őt sújtja, állítólag a gyermekeit is kiközösítették és rendszeresen csúfolják az iskolában az apjuk miatt.

A megpróbáltatásoknak azonban hamarosan végre vége szakadhat, Lee története ugyanis eljutott a Channel4 szerkesztőinek fülébe, és megegyeztek vele: bemutathatják a műsorban a vele történteket, cserébe pedig a csatorna vállalja, hogy fedezi a lézeres beavatkozás költségeit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.