Már jobban van, de...

Hujber Ferencnek életmódváltásra lesz szüksége

Összeomlásának oka összetett: kimerültség, stressz, gyenge immunrendszer és szívprobléma egyszerre. Az orvos szerint pedig ha nem változtat életvitelén, annak súlyosabb következményei lehetnek.

2015.01.05 10:07ma.hu

Vissza kell fognia a gyeplőt Hujber Ferencnek (40). A színész valószínűleg komoly óvatosságra intő jelet kapott most azzal, hogy szilveszter előtt kórházba került.

Ahogy azt felesége, Cynthia a Blikknek elmondta, Feri már jobban van, de kardiológiai kivizsgálásra van szüksége. Összeomlásának oka összetett: kimerültség, stressz, gyenge immunrendszer és szívprobléma egyszerre. Az orvos szerint pedig ha nem változtat életvitelén, annak súlyosabb következményei lehetnek.

– Visszafogottabb életforma ajánlott. Folyamatos konzultáció az orvosokkal, és a gyógyszerek beállítása – mondta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász. – Persze ebbe beletartozik, hogy elkerül minden ártalmas dolgot, többek között az alkoholt is. A stresszt kiiktatni a legnehezebb, de segít, ha fokozatosan tér vissza a munkába. Nem lehet két végén égetni a gyertyát – tette hozzá a doktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.