Bödőcs Tibor megmondja

Jótanácsok szilveszter estére: így NE!

Sokan és sokféleképpen tudjuk elszúrni a szilvesztert. Bödőcs Tibor bemutat néhány olyan pillanatképet az óév utolsó és az újév első perceiről, amelyekben semmiképpen nem szeretnénk szerepelni.

2014.12.31 08:00ma.hu

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet, köztük sok olyan is, amire nemhogy évek múltán, de már másnap se szívesen emlékszünk vissza. Hogy ne járjunk így, Bödőcs Tibor 3+1 pontban foglalta össze a legfontosabb tanácsokat, és egy alternatív lehetőséget is ajánl ezek elkerülésére.

Tibor első tanácsa:

Higgyék el, van más út is, mint a Facebook, FIFA, Fásy Mulató Bermuda-háromszögében elveszni ezen a szép estén.

Tibor második tanácsa:

Lehetőleg kerüljük az olyan helyzeteket, amelyekben pontban éjfélkor "anyós gps"-szel oldalunkon, konfettis zacskót tépve fogunkkal, a Himnusz dallamára tolatunk.

Tibor harmadik tanácsa:

Fontos. hogy tartsuk nyitva a szemünket, és még fontosabb, hogy nézzünk jó irányba!

Tibor +1 tanácsa:

Ha véletlenül így alakul az este, az IKEA-bútor összeszerelése ráér éjfél után is.

És hogy mit tegyünk ezek helyett? Megéri inkább a Comedy Centralon 19:20-tól követni az Élet értelmei és kertészeti tippek, majd 20:15-től a Böllérbalett premierjét, utána pedig óvakodni attól, hogy bármelyik fenti eset megvalósuljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.