Családi hagyomány az őrültség

Nem vicc: Jack Daniels Jim Beamnek nevezte el a fiát

Szülei annak idején valami őrültséget akartak csinálni, ezért nevezték el a fiukat a híres whisky után, Jack Daniels pedig most folytatta a hagyományt, ahogy a fia megszületett: a Jim Beam nevet adta neki.

2014.12.26 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

A 32 éves louisianai férfi teljes neve Jack Daniels Leathers, szülei annak idején azért adták neki a híres whiskyt idéző nevet, mert valami olyasmit akartak adni a fiuknak, ami igazán őrültségnek tűnik. "Abban az időben az apám Jacket ivott, amit nagyon bírt. Anyám meg azt mondta, miért ne" - meséli a férfi, aki most maga is apa lett. Amikor 23 éves neje, Lydia a közös fiukat várta, leültek a lehetséges neveket megvitatni, és a nő egyetértett abban a férjével, hogy a Jim Beam tökéletes név lenne a kisfiú számára.

A terv az, hogy a következő gyermeküket Evan Williamsnek nevezik el, feltéve, hogy fiúnak születik, ez ugyanis egy bourbon neve, ha pedig lánnyal gyarapodna a család, akkor Sherry lesz a neve - adta hírül a Metro című brit lap. A slusszpoén, bár ezt már mi is erős fenntartásokkal fogadjuk, hogy állítólag Jack Daniels esküvői tanúját Johnny Walkernek hívták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.