Hetekkel előre elkezdődik a készülődés

Lilu: "A kisfiam még hisz a Jézuskában"

A karácsony a családról, az együtt töltött felhőtlen és meghitt pillanatokról szól - nincs ez máshogy Liluéknál sem, ilyenkor náluk is gyerekzsivajtól hangos a ház. De van, amire a nagy rohanás közben nehezen jut idő.

2014.12.19 10:00ma.hu

Lilu kedvenc időszaka minden évben a karácsony, amelyre hetekkel korábban elkezdi a készülődést: ajándékot vásárol, feldíszíti otthonukat. Dávid születése óta még fontosabbá vált az ünnep a műsorvezető számára, évről évre arra törekszik, hogy ez az időszak varázslatos legyen kisfiának.

Dávid hisz a Jézuskában, és az egész család azon dolgozik, hogy ez sokáig így is maradjon. A szentestét szűk családi körben anyukámékkal és anyósomékkal töltjük, majd pedig otthon hármasban ünnepelünk. 25-én még mindig szűkebb körben, 26-án viszont az egész nagy családdal üljük körül az ünnepi asztalt. Ilyenkor gyerekzsivajtól és jóízű beszélgetésektől hangos a ház.

Fotó: Redlemon

Nagyon fontos számomra a család, a karácsony igazi lényege, hogy ilyenkor végre együtt lehetünk. A barátaimmal is igyekszem ilyenkor legalább egy kis időt eltölteni, de sajnos erre többnyire csak az interneten van mód” – árulta el Lilu, akinek családja után barátai a legfontosabbak, hiszen sokukkal gyermekkora, vagy hosszú évek óta tartó kapcsolatot ápol.

A gyerekkori legjobb barátom Amerikában él, egy másik kedves ismerősöm pedig Costa Ricán tölti az ünnepeket. Szerencsére idén karácsonykor ingyen hipernetezhetek, így akár órákon keresztül videótelefonálhatok velük. Az itthon élő barátaimmal pedig a közösségi oldalak segítségével állandó kapcsolatban vagyunk, így mindennel képben lehetek: milyen színnel díszítették a karácsonyfájukat, vagy milyen menü került az asztalra” – mesélte a műsorvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.