Másfél hete keresték az asszonyt

Holtan találták a kocsijában a 9 hónapos terhes nőt

December 6-án jelentették az eltűnését, azóta keresték a 9 hónapos terhes nőt, akire most holtan találtak rá a saját autójában ülve egy parkolóban. A rendőrség nem árulta el a halál okát.

2014.12.18 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

A terhessége 9. hónapjában járó Aubrey Andrews december 6-án tűnt el az otthonából, a rendőrség azóta próbált a nyomára bukkanni, és bár az idő előrehaladtával egyre fogyott a reális esélye, ők mégis abban bíztak, hogy a nő élve fog előkerülni. Nem így lett: a 20 éves nőre az autójában találtak rá egy áruház belső parkolójában, a New York állambeli Sacramento megyei halottkém szerdán megerősítette a személyazonosságát - jelentette a NY Daily News. A nő magzata szintén meghalt - tette hozzá a nő családja, akik a sajtó és a nyilvánosság megértését és együttérzését kérik a gyászban.

A nőnek ágynyugalmat írtak elő a babavárás utolsó idejére, ám férje, Edward Andrews elmondása szerint ő mégis beült az autójába, hogy elmenjen meglátogatni egy barátját. Akkor látták őt utoljára élve. Másnap a táskája és egy jegyzettömb néhány lapja az ő kézírásával rejtélyes módon megjelent a családi otthon küszöbén. Hogy mi állt a jegyzetekben, arról sem a rendőrség, sem a család nem adott felvilágosítást.

Az egyik helyi tévécsatorna szerint ugyanakkor a házaspár, akiknek már volt egy 3 éves fia, meglehetősen zűrös kapcsolatban éltek. Januárban Aubrey távoltartási kérvényt nyújtott be a férje ellen, azt állítva, hogy Edward fizikailag is és érzelmileg is visszaélést követett el, a beadvány szerint egy ízben a fia szeme láttára verte meg. Májusban - akkor már kéthónapos terhesen - válókeresetet adott be, de később visszavonta azt. Egyelőre nem tudni, a halálát mi okozta és hogy ahhoz van-e köze a férjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.