A kislány jól van

Stevie Wonder kilencedszer is apa lett

Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke. A Nia névre keresztelt kislány a 64 éves énekes második gyermeke élettársától, Tomeeka Robyn Bracy-től.

2014.12.18 12:05MTI

"Hány gyerekem is van, 22?" - viccelt a legendás énekes még novemberben, mielőtt bejelentette volna, hogy párjával gyermeket várnak és a kislány a Nia nevet fogja kapni. A név jelentése "elhatározás", amely az évente megrendezett afroamerikai Kwanzaa ünnepi fesztivál hét alapelvének egyikére utal.

Az apaság a Grammy-díjas énekest egyszer már megihlette: Isn't She Lovely című slágerét első gyermekének születéséről írta 1975-ben. Stevie Wonder 2012-ben, 11 év után vált el feleségétől, Karen Millard Morristól. Ezután lett élettársa Tomeeka Robyn Bracy.

A sztár korábban született gyermekei korábbi házasságából és más kapcsolataiból származnak, a legidősebb, Aisha már 39 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.