Daruval törte össze a szomszéd házat a vőlegény

Lánykérésnek indult, katasztrófa lett belőle

Darut bérelt a hősszerelmes ifjú, hogy annak a segítségével tegye romantikussá a lánykérést, ám még mielőtt feltehette volna a nagy kérdést, a dolgok eléggé rosszra fordultak.

2014.12.15 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/patrisyu (Képünk illusztráció!)

Nagyon emlékezetes lánykérést szeretett volna a hősszerelmes holland ifjú, ezért úgy döntött, kibérel egy darut, majd azzal emelkedik a magasba és a szerelme kezét a hálószobaablakon keresztül fogja megkérni. A romantikus tervezet azonban hamarosan rémálommá vált, amikor a nem megfelelően rögzített daru elkezdett dőlni, majd a következő másodpercben ráfeküdt a szomszédos házra, betörve annak tetőjét. Amikor megpróbálták valahogyan visszaállítani, a helyzet még rosszabbra fordult, mert a félig megemelt ipari szerkezet ismét eldőlt, egy újabb házat tett tönkre.

A holland IJsselstein városban történt fiaskó után hat lakásból kellett a lakókat ideiglenesen kitelepíteni, míg rendbe tudják hozni az épületet, és a környéket is meg kell tisztítani a törmelékektől. Ennek ellenére a város polgármestere úgy nyilatkozott, hogy az épület biztonságos, a többi lakó visszatérhetett - jelentette a Daily Mirror.

És hogy mi lett a lánykérés vége? Nos, legalább az happy enddel végződött, a pironkodó menyasszony a rombolás dacára is igent mondott a meg nem nevezett férfinak, állítólag most Párizsban ünneplik az eljegyzésüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.