Itt az új IHM-klip

Beyoncéval pizsamapartiznak a Mirigyek!

A mirigyesek megint megőrültek: ezúttal egy karácsonyi pizsamapartival örvendeztetik meg rajongóikat, nem kisebb sztárral kiegészülve, mint Beyonce, akinek 7/11 című dalát dolgozták át egy "kicsit".

Pizsamaparti mirigy-módra >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.12.15 14:00ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Ahogy már megszokhattuk, az Irigy Hónaljmirigy tagjai az évet természetesen idén is egy kis őrültséggel zárják. A gyönyörű énekesnő, Beyonce legújabb klipjében egy szexis csajpartiba csöppenhetünk, a mirigyek pedig úgy gondolták, kipróbálják, milyen lehet egy ilyen buli - pasikkal.

Az új videónk nem más, mint egyszerű bolondozás, a dalt nem is írtuk át, csak a klipet fogattuk újra, a sztori is megegyezik, csak csajok helyett pasikkal. Ez a mi ajándékunk a rajongóiknak, egy kis karácsonyi pizsiparti” – mondta Varga Győző. Sipos Peti pedig azt is elárulta, honnan jött a legújabb paródia ötlete.

Tavaly Justin Timberlake kiparodizálta Beyoncét, idén viszont mi beelőztük. A videó alapvetően hajaz az eredetire, csak kicsit magyaros és mirigyes formában: mi nem egy luxusszállodában, hanem egy lakásban forgattunk. A klip pikantériája, hogy mi is fehérneműben szerepelünk benne, mint ahogy azt az eredetiben láthattuk. Persze mi sokkal jobban nézünk ki, mint Beyonce és a csajok” – magyarázta nevetve az énekes.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai azt ígérik, őrültségben jövőre sem lesz hiány, de addig is a zenekar nagyszabású koncerttel ünnepli majd a 25. születésnapját. A nyolc kan 2015-ben is rengeteg meglepetést tartogat, hogy felejthetetlenné tegye a jubileumi évet rajongói számára.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.