Menő üzletág

Sokan vásárolnak szeretőjüknek titkos telefont

Korábban csak katonai célokra használhatták azt magyar találmányt, amely lehallgathatatlanná teszi a beszélgetéseket. Idén már a civileknek is lehetővé tették ennek megvásárlását.

2014.12.14 09:49MTI/ OS/ ma.hu
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Karácsony előtt annyira megnőtt az ilyen eszközök iránt a kereslet, hogy az egyik áruházban külön boltot is nyitottak a lehallgathatatlan telefonos eszközök értékesítésére. Elsősorban üzletemberek, ügyvédek tulajdonában van már ilyen szerkezet. Ugyanakkor a karácsony közeledtével sok olyan megkeresés is érkezik a céghez, amelyek nem az üzleti beszélgetéseket szeretnék megvédeni az illetéktelenektől, hanem magánéletüket akarják titokban tartani.

Több olyan magyar állampolgárnak van már ilyen telefonja, aki csak azért vásárolta meg a szolgáltatást, hogy szeretőjével úgy tudjon beszélni, hogy azt a felesége által megbízott magánnyomozók ne tudják lehallgatni - írja az OTS Üzleti Sajtószolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.