Csak elírás volt?!

Nem mindegy, hogy Mazel Tov vagy Molotov - cikiben a kormányzó

Kínos helyzetbe került Wisconsin kormányzója, aki saját bevallása szerint nem emlékszik a köszönőlevélre, amit egy menóráért küldött és aminek a végén "Mazel Tov" helyett "Molotov" áll.

2014.12.12 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Scott Walter magyarázkodni kényszerült egy keltezés nélküli levél miatt, aminek a végén állítólag véletlenül írta rosszul a hagyományos zsidó jókívánságot. A wisconsini republikánus kormányzó ugyanis Mazel Tov helyett azzal búcsúzott a címzettől, egy milwaukee-i ügyvédtől, hogy "Köszönöm és Molotov". A Franklyn Gimbelnek küldött levélen nem szerepel dátum, Walker pedig azt állítja, hogy valószínűleg 2003-ban írhatta, azért nem emlékszik rá - bár arra nem adott magyarázatot, hogy ha a levélre nem emlékszik, akkor miből gondolja, hogy több mint egy évtizede született, ráadásul az sem teljesen egyértelmű, hogy miért most került elő.

Az viszont biztos, hogy Walker, egy baptista prédikátor fia a sajtó kérdésére az '"elírást" az újraválasztási kampányához hasonlította, amely során felmerült, hogy miért volt kötés a hüvelykujján és megjegyzéseket tettek a fején lévő kopasz foltra is, ami azért keletkezett, mert beütötte a fejét a szekrénybe. A politikust a múlt hónapban választották újra a második ciklusára, és a hírek szerint fontolgatja, hogy 2016-ban elindul az elnöki címért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.