Karácsonyi meglepetés Sara X Millstől

Mozart óta nem láttunk ilyen harangozó melleket!

A Kis éji zene után elég sok támadást kapott Sara X Mills, néhányan még halálos fenyegetést is küldtek neki, de nem adta fel és itt van újra: megint táncolnak a mellei!

2014.12.10 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Néhány hónapja valósággal felrobbant az internet, amikor Sara X Mills bemutatta a melleivel megkoreografált "táncot" Mozart Kis éji zenéjére, de aztán valahogy eltűnt a nagyközönség elől, amit nem csodálunk: állítólag rengeteg támadás érte, köztük nem egy életveszélyes fenyegetést is kapott. Most azonban úgy tűnik, a visszavonulás csak ideiglenes volt, és a sűrűn tetovált lány újabb mutatvánnyal állt elő a közelgő ünnep tiszteletére: a Jingle bells dallamára ugráltatja meg újfent a melleit.

És a nagy bumm most sem maradt el: a videót az első 48 óra alatt már több mint 5 milliószor nézték meg a legnagyobb videómegosztón, amit alighanem sokan irigyelnek is tőle, pedig saját magához képest ez még sehol sincs: a Mozart-dallamra készült videója jelenleg 33 millió letöltés fölött jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.