Az alkohol volt az oka mindennek

Eldurvult az esküvő: a menyasszony kórházban, a vőlegény börtönben

"...jóban, rosszban, egészségben, betegségben" - többek közt ez is szerepel az esküvői fogadalomban, és egy ausztrál ifjú pár azonnal be is bizonyíthatta, hogy komolyan gondolják.

2014.12.01 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Rosen Georgiev

Azon melegében megmutathatta az ausztrál ifjú pár, mit is jelent pontosan az esküvői fogadalomban szereplő "jóban, rosszban, egészségben, betegségben..." kitétel, miután a nászéjszakát a menyasszony a kórházban, a vőlegény pedig egy rendőrségi cellában töltötte. Persze így egyikük sem tudott fizikailag a másik mellett lenni, hogy biztosítsa a támogatásáról, de ha ezek után nem válnak el, akkor tényleg megérdemlik egymást, örök hűséggel.

A pár egy szállodában tartotta az esküvői fogadást, és ahogy az már csak lenni szokott ilyen nevezetes alkalommal, az alkohol is szépen fogyott. De túlzásba vitték, mert egy idő után az újdonsült férj és a tanúja randalírozni kezdett a hotel recepcióján, de a koszorúslány sem maradt ki a balhéból, őt is kihallgatták a portás által értesített rendőrök - számolt be az ABC hírcsatorna ausztráliai részlege. A rendbontás után a botrányt kirobbantó két férfit letartóztatták, a menyasszonyt viszont kórházba kellett vinni, ahol alkoholmérgezéssel kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.