Semmi ördöngösség nincs benne

Egypetéjű ikrek, mégsem osztoznak a szülinapi tortán

Nem nehéz kitalálni, hogyan történhetett meg, hogy az egypetéjű ikerpár élete hiába fonódik össze a fogantatás pillanatától kezdve, a születésnapjukon mégsem osztoznak...

2014.12.01 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Boians Cho Joo Young

Robyn és Scarlett Atherton élete szó szerint a fogantatás pillanatától kezdve egybefonódik, ám az egypetéjű ikerpár egyvalamiben mégsem osztozik, és ez szokatlan módon épp a születésnapjuk. Persze nem nehéz kitalálni, hogyan lehetséges ez: Robyn, a 2000 grammos kislány november 9-én 23:55-kor érkezett, 2300 grammos húga, Scarlett viszont még egy kicsit tétovázott, mielőtt másnap, november 10-én 00:13-kor előbújt az anyukájából. A 35 éves Deborah nem titkolja, hogy minél közelebb került az idő éjfélhez, annál erősebben viccelődött a család, hogy különböző születésnapja lesz az ikreknek, de valójában senki sem gondolta komolyan, hogy ez tényleg megtörténik.

A boldog anyuka családjában egyébként nem számít különlegességnek az ikrek születése, két nővére szintén ikerpár, de a nagynénje és nagybátyja is egyszerre születtek, akárcsak két unokatestvére. Ők azonban egy napon születtek, nem úgy, mint a család két legifjabb tagja. "Amíg kicsik, addig egy napon fogjuk őket felköszönteni, de ha idősebb korukban külön szeretnék ünnepelni a saját születésnapjukat, akkor teljesen rendben lesz az is" - mondta az anyuka, aki azt is elárulta, hogy a lányok nagyon nyugodt babák, de csak együtt hajlandók aludni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.