Megvannak a párok

Kemény összecsapás várható a Rising Star első párbajnapján

Drámai pillanatokkal folytatódik november 30-án a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbaj adás alatt lefeleződik. Lássuk, kik küzdenek meg a nézők kegyeiért az első este!

2014.11.30 12:04ma.hu
Fotó: TV2

Az első párbaj adással folytatódik vasárnap este a Rising Star. Az énekesek egymással megküzdve juthatnak tovább. A döntés ezúttal is a nézők kezében van, hiszen a párbajokból az jut tovább, aki magasabb százalékot ér el ellenfelénél. A november 30-i adásból hat énekes kerül a legjobb tizenkettő közé, hat tehetség pedig azonnal búcsúzik a Rising Startól.

A mai adás párbaj-ellenfelei:

Samu Krisztina Mazsi és Szén Alexandra
Abbe Lewis és Fehérvári Gábor Alfréd
Kovács Gyopár és Várhegyi-Lucas Palmira
Tarsoly Arnold és Czibi Norbert
Takáts Máté és Palmer Izsák
Stepa Erika és Singh Viki

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.