Beperelte a szervizt a milliárdos

Kijött a szervizből, és szénné égett a luxuskocsija

Pert indított a szakszerviz ellen egy milliárdos ingatlancézár, akinek a luxusautója a műhelyből kihajtva előbb füstölni kezdett, majd percekkel később már csak egy szétégett roncs állt a helyén.

2014.11.28 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Beperelte a szervizt a milliárdos londoni iparmágnás, mert a ritka sportautója percek alatt lángba borult, miközben a férfi fia benne ült, majd röviddel a javítást követően, miután a fiú kiszállt, szénné égett. Jon Hunt egymillió fontért - 388 millió forintért - vette meg a Lamborghini Miura SV típusú sportautót, amit gyertyacserére vitt be a fia a HR Owen márkaszervizbe. A szerelők el is végezték a munkát, de a fiatalember alig egy mérföldnyire távolodott el a műhelytől, amikor észrevette, hogy füstöl a jármű motorja - és percekkel később már csak a kocsi roncsai álltak az úton. A milliárdos fiának sikerült időben kiszállnia a kocsiból és nem sérült meg.

Hunt nemcsak az ingatlanügynökségéről híres, hanem a ritkaságokat is tartalmazó veteránautó-gyűjteményéről is, többnyire korabeli Ferrarikat vásárolt fel - emlékeztetett a Metro című brit lap. A szerviz egyelőre nem reagált a per hírére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.