Játékbabának nézte a gyereket

Ököllel vágta orrba a kisfiút: az önbizalmát akarta növelni

A nő csak besétált az étterembe, egyenesen odament az apja ölében ülő öthónapos gyermekhez, és ököllel behúzott neki egyet - utóbb azzal magyarázta, hogy játékbabának nézte a kisfiút.

2014.11.27 22:00ma.hu
Fotó: Al Cannon fogda

"Azt hittem, egy játékbaba" - magyarázta a nő, miután ököllel behúzott egyet egy öthónapos kisfiúnak, aki az apja ölében ült egy étteremben. Az 59 éves, dél-karolinai Folly Beachen élő Barbra Green azt mondta, hogy egy élethű babának vélte a gyermeket, amelynek segítségével fejlesztheti az önbizalmát azáltal, hogy megveri. A baba szüleit sokkolta az eset, képtelenek felfogni, hogy valaki csak úgy besétál az étterembe és leüt egy kisbabát.

A nőt a személyzet tagjai tartóztatták fel, míg megérkeztek a rendőrök és bilincsbe verve elvitték. Jelenleg a több mint 25 ezer dolláros óvadék kifizetése után szabadlábon várhatja a tárgyalását - számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.