"Annyi színű fegyver van már!"

Banánt szegezett rájuk, ezért letartóztatták a férfit

Annyiféle színű és formájú fegyvert látott már, hogy a banán is veszélyesnek tűnt a seriffhelyettes számára. Ezért aztán letartóztatta a "közveszélyes" férfit.

2014.11.26 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Büntetőeljárás vár arra a férfira, aki két coloradói seriffhelyettesre is banánt fogott - ők meg azt hitték, egy fegyverrel fenyegetőzik. Az egyik helyi lap jelentése szerint Joshua Bunch és Donald Love azt mondták, hogy bár látták, hogy a tárgy sárga, mégis veszélyben érezték az életüket. Bunch az eskü alatt tett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy már annyiféle formában és színben látott kézifegyvereket, hogy nem lehetett biztos a dolgában.

Csak amikor Love előrántotta a szolgálati fegyverét, akkor kiáltott fel a 27 éves Nathan Rolf Channing, hogy "ez csak egy banán!" Elmondása szerint egy YouTube-videóhoz csinált valamilyen próbát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.