Új elmélet a Föld pusztulásáról?

"Felrobbantanak minket az alienek, mert túl hangosak vagyunk"

Az űrből fognak érkezni és nukleáris támadást indítanak ellenünk az idegenek, mert túl nagy zajt csapunk és ez zavarja a világűr nyugalmát - ezt állítja egy fizikus, és a Marsra mutogat.

2014.11.26 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Victor Habbick

A Marson valaha egy olyan intelligens civilizáció létezett, mint a Földön az egyiptomi időkben, de túl zajosak voltak, ezért az idegenek felrobbantották őket, és ránk is ez a sors várhat, ha nem teszünk ellene időben - röviden összefoglalva ez volt a lényege annak az előadásnak, amelyet Dr. John Brandenburg fizikus tartott a szombaton Illinois államban megrendezett amerikai fizikustalálkozón. Ami a támadók kilétét illeti, az egy olyan erős és fiatal, ámde ellenséges faj lehetett, mint amilyenek mi vagyunk.

Brandenburg doktor az elméletét arra alapozza, hogy az Odyssey űrszonda - amit a NASA küldött a Marsra - urán és tórium nyomaira bukkant a felszínen, és még az sem ingatta meg a hitében, hogy ezek a természetes anyagok mindenütt megtalálhatók. Véleménye szerint ez csakis azért lehetséges, mert az űrlények termonukleáris robbantást hajtottak végre. Mivel mi magunk is hasonló támadásra számíthatunk, a legjobb, amit tehetünk, hogy elutazunk a Marsra és ott kutatásokat végzünk - összegezte a fizikus a megállapításait.

A legnagyobb baj talán az lehet, hogy a fejlett intelligenciával bíró idegen fajok haragszanak a húsból és vérből lévő teremtményekre, valahogy úgy, ahogy a Terminator című filmben láthattuk, vagy mint a Star Wars "agyatlan humanoid bürokratája, Tarkin kormányzó, aki alig várta, hogy elpusztíthassa az Alderaan bolygót, amely példaként szolgálhatott más világok számára" - fejtette ki Brandenburg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.