Nem az elvesztett kulcsért kapta a börtönt

Kizárta magát a lakásból, most mégis a rendőrök zárták be

A rendőrség segítségét kérte egy nő, miután véletlenül kizárta magát a lakásból és a kulcsot bent felejtette, de kár volt a zsarukat a ház közelébe engedni: bent marihuána burjánzott.

2014.11.24 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Ráfázott egy nő a figyelmetlenségére, amikor sikerült kulcs nélkül kizárnia magát a lakásából. Az Iowa Cityben élő Jailin Turnerhez azért mentek ki a rendőrök, mert a szomszédok jelentették, hogy egy nő dörömböl egy lakás ablakán. Amikor a rendőrök megérkeztek, a 19 éves nő elmondta nekik, hogy a saját lakásába szeretne bejutni, de a kulcs véletlenül bezáródott, ő meg kint rekedt.

A rendőrök értesítették a tűzoltókat, akik megfelelő célszerszámokkal felszerelkezve meg is érkeztek és ripsz-ropsz kinyitották az ajtót, de meg akartak győződni róla, hogy valóban a jogos tulajdonost engedték-e be, ezért bementek vele együtt a lakásba. Legnagyobb meglepetésükre néhány cserepet találtak, amiben a nő marihuánát nevelgetett igen nagy gondossággal: nemcsak a méretüket ellenőrizte a melléjük szúrt vonalzón, de biztosította az egyenletes fényviszonyokat is néhány beállított lámpa segítségével. A tisztek egyéb bizonyítékokat is találtak, amelyek arra utaltak, hogy Turner nemcsak termesztette, de fogyasztotta is a drogot.

A nőt hétfőn vették őrizetbe, de a rendőrség beszámolója arra nem tért ki, hogy előzetes letartóztatásba helyezték-e vagy szabadlábon védekezhet a tárgyalásáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.