Nem számított erre a szülinapján

Nagy meglepetés érte Csobot Adélt

Idén ünnepelte a 20. születésnapját Csobot Adél, de Hien is nemrég töltötte be a második X-et. És van még egy 20 éves szülinapos, ennek apropóján mesélt a két énekesnő a nevezetes napról.

Együtt szülinapozik Csobot Adél és Hien >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.11.24 18:00ma.hu

Két énekesnő is idén ünnepelte a 20. születésnapját, akárcsak az egyik hazai mobilszolgáltató, így egyikük számára sem volt kérdés, hogy ott a helyük a jeles alkalomból rendezett Havasi Symphonic Aréna Show-n. És amíg készülődnek a december 5-i szuperkoncertre, nevetve idézték fel mindketten, hogyan is telt az ő születésnapjuk.

Csobot Adél például már hónapokkal korábban megtervezte a tökéletes bulit, de az végül egészen máshogy alakult. „Szerettem volna egy hatalmas bulit szervezni a barátaimmal, de a nagy rohanásban erre végül nem maradt idő. Amikor közelgett a nap és felhívtam az ismerőseimet, mindenki azt mondta, hogy nem ér rá. Már kicsit el is keseredtem, amikor az egyik barátnőm végül azt mondta, eljön velem bulizni – ekkor még nem sejtettem semmit. Amikor megérkeztünk a helyreszínre, ott volt az összes barátom és az anyukám is. Nagyon örültem, hiszen ritkán tudunk találkozni, mivel nagyon messze lakik tőlem” – mondta Adél, aki azt is elárulta, szüleivel a hatalmas távolság miatt nap mint nap beszélnek telefonon.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Igazi telefonfüggő vagyok, nem tudok létezni nélküle. Akárhová megyek, a mobilom ott van a kezemben. Nagyon szeretem, hogy a közösségi portálokon bárhol bármikor tarthatom a kapcsolatot a barátaimmal és a családommal, így nem tűnik olyan nagynak a köztünk lévő távolság” – tette hozzá az énekesnő.

Hien szintén idén lett 20 éves, a szülinapját egy nagyon fontos hír tette felejthetetlenné. „A születésnapomon tudtam meg, hogy felvettek a Berkeley Egyetemre, ezzel a legnagyobb álmom vált valóra” – mesélte Hien, aki egy kedves gyermekkori történetet is felelevenítette. „Az egyik első emlékem a harmadik szülinapomhoz kötődik. Az ünneplésen velem volt az egyik legjobb barátnőm is, akivel nem bírtuk kivárni, hogy anya felvágja a tortát, így kézzel beleettünk. Erről egy helyes videót is készítettek a szüleim, amelyet a mai napig gyakran visszanézünk a tabletemen” – tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.