Gyerekének inkább ne mutassa meg

Tom és Jerry csontváza

Ha léteznének, ilyen lenne a csontvázuk - Tom és Jerry-től Donald kacsáig, Kengyelfutó gyalogkakukktól a prérifarkasig.

2014.11.23 19:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Tapsi Hapsi (Hyungkoo Lee)

A rajzfilmfigurák egyik legfontosabb jellemzője, hogy a "hagyományos" fizika és biológia nem érvényes rájuk. Rajzolóik szinte bármit megengedhetnek velük kapcsolatban: Tom felrobbanhat, a prérifarkas szakadékba zuhanhat, Donald kacsa beszélhet - a lehetőségek végtelenek.

Egy koreai művész azonban elgondolkodott azon, hogy vajon miként nézhetnének ki ezek a figurák, ha valóban léteznének. Hyungkoo Lee némi töprengés után nekilátott és elkészítette az állatok csontvázát - amint az alább is látható. Mindegyik kép alá odaírtuk, melyik karaktert ábrázolja, de ha van kedve, játsszon velünk: mielőtt elolvasná, kit is ábrázol, próbálja meg kitalálni!

És mielőtt belekezdenénk, még egy érdekesség: a modellek gyanta, drót, alumínium rudak és festék segítségével születtek meg.

Donald kacsa (Hyungkoo Lee)

Donald kacsa gyerekei, Dagobert bácsi unokaöccsei (Hyungkoo Lee)

Kengyelfutó Gyalogkakukk (Hyungkoo Lee)

Prérifarkas (Hyungkoo Lee)

Szilveszter és Csőrike (Hyungkoo Lee)

Félix, a macska (Hyungkoo Lee)

Goofy kutya (Hyungkoo Lee)

Tom és Jerry (Hyungkoo Lee)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.