Bevadult Csobot Adél is

Lepacsiztak a vadakkal a sztárok

Csobot Adél mosómedvével, Kocsis Tibo két fehér oroszlánnal, Steiner Kristóf pedig cápaharcsákkal fotózkodott. A motiváció mindenkinél más volt, de mindenkinek nagy álma teljesült a képekkel.

2014.11.21 16:00ma.hu
Csobot Adél (Fotó: Fashiondays.hu)

Három híresség is vadállatokkal fotózkodott a napokban. Csobot Adél a Budakeszi Vadaspark mosómedvéjét látogatta meg, Steiner Kristóf cápaharcsákkal szelfizett Izraelben, Kocsis Tibo pedig két oroszlánnal barátkozott össze egy-egy fénykép erejéig. A sztárok legyőzték félelmüket és pacsit adtak a vadállatoknak, csatlakozva a #hiFIVE kampányhoz, amely divathullámként söpör végig Magyarországon.

Az igazi #hiFIVE pillanat nem más, mint megélni egy örömteli pillanatot, legyen az egy jóhír, egy mókás esemény, és azt megkoronázva összecsapod a kezed valakivel. Én az örömömet most Dagival, a mosómedvével osztottam meg. Imádtam, pedig korábban nagyon tartottam tőlük” – mesélte nevetve Csobot Adél, aki a többi hírességgel együtt az állatos #hiFIVE fotókat feltöltötte Facebookra és Instagramra, hogy mások is kedvet kapjanak csatlakozni a mozgalomhoz.

Fotó: Fashiondays.hu

Kocsis Tibo régi vágya volt, hogy fehér oroszlánokkal találkozzon, amire e megmozdulás remek alkalmul szolgált, s amelynek kapcsán Steiner Kristóf egy komolyabb problémára is felhívta a figyelmet.

Hat éve folytatok vegán életmódot, azaz nem fogyasztok semmilyen állati származékot, kerülöm az állatokon tesztelt kozmetikumokat, és igyekszem felemelni a hangomat azokért, akik maguk nem tudják megtenni. Ismerd meg a cápaharcsát: bár vadon élő állat, a civilizációnknak „köszönhetően” a világ legrosszabb körülmények között tartott hala. Az én hiFIVE üzenetem mindenkinek: a saját, békés eszközöddel inspirálj másokat is arra, hogy közösen jobb hellyé változtathassuk ezt a bolygót” – mondta Kristóf a fotója kapcsán.

A trendteremtő mozgalom célja, hogy az emberek vegyék észre a mindennapokban rejlő csodát és éljék meg az élet legapróbb pillanatait!

Fotó: Fashiondays.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.