Ez az igazi "wow-élmény"!

Átlagos fának tűnik, de amikor megfújja a szél...!

Első ránézésre úgy tűnik a ház mögött álló fa, mintha egy teljesen átlagos, kicsit magasra nőtt lucfenyő lenne. Aztán amikor meglengeti az ágakat egy szellő, elképesztő látvány kerekedik!

2014.11.21 14:00ma.hu
Fotó: YouTube/LiveLeak

Eleinte csak egy fa látszik, a körülötte repkedő néhány madárral, de amikor egy kicsit megerősödik a szél és megmozdítja a fa ágait, döbbenetes látvány tárul elénk, olyan, aminek láttán egyáltalán nem csoda, hogy még a videózó férfi is csak elragadtatott "Wow, áááh, fantasztikus!" kiáltásokra volt képes. Talán csak Hitchcock madarai mutattak hasonló látványt, de azok meg pont nem nevezhetők elragadónak, inkább ijesztő volt.

Ez a felvétel viszont nem véletlenül kapta "A természet szépségei" címet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.