Kis napi abszurd

Kutya kergette meg a betörőt - de még mekkora! + VIDEÓ!

Azért nem jó a hátsó kert felől betörni, mert így a naiv betörő nem találkozik a "Vigyázz, kutya!" táblával. Aztán meg jól kapkodhatja a lábait, ha nem akarja, hogy a hátsójába harapjon a fenevad.

2014.11.20 18:00ma.hu

Ugye emlékeznek Zelk Zoltán Három nyúl című meséjére? Nem véletlen, hogy ez jutott eszünkbe az alábbi videó láttán: ott is abból volt a baj, hogy egy egészen csöppet felfújták a tényeket, aztán miközben a három ártatlan nyuszi békésen szunyókált az ágyában, az erdő lényei mindenféle hatalmas és vérszomjas szörny rémképével szedte a lábát, nem kis kalamajkát okozva egy eltúlzott hír miatt.

Fotó: YouTube

Na valami ilyesmi történhetett azzal a betörővel is, aki valahol Dél-Afrikában - ennél többet nem lehet tudni a közösségi oldalra feltöltött videóról - szemelt ki egy látszólag őrizetlen házat, csakhogy elkövetett egy óriási hibát. Az a kisebbik baj, hogy nem vette észre a ház sarkára felszerelt kamerát, ami tökéletes bizonyítékot szolgáltat majd ellene a rendőrségi eljárás során. De mivel hátul ugrott be a kertbe, nem találkozott a kapura kifüggesztett figyelmeztetéssel, ami egy kutya jelenlétére hívja fel az illetéktelen látogatók figyelmét.

Nem is kellett sokáig várni, a betörő előbb kényelmesen körbenézett a kertben, aztán elindult a ház felé, de pár másodperc múlva hanyatt-homlok menekült és majdnem egy lendülettel ugrotta át a nálánál magasabb falat. Ezek után az a minimum, hogy legalább egy csípőmagasságig érő vagy annál is termetesebb kutya tűnjön fel a képen - de arra az öklömnyi kis ölebre semmiképp nem számítanánk.

A férfi utólag azzal magyarázta a rendőröknek a menekülése abszurd tempóját, hogy kutyafóbiában szenved. Ez esetben viszont nem is mondhatunk mást, mint hogy vagy szokjon le a betörésről, vagy legközelebb nézze meg a bejárati kaput is...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.