A közfelháborodás napja

Mesterházy lefotózta, ahogy leléptek a fideszes képviselők a tüntetés miatt

A korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek hétfő este Budapesten. A civil megmozduláshoz kéttucatnyi város csatlakozott, külföldön is több helyen demonstráltak az Orbán-rezsim ellen. "Menjetek a picsába!" - üzenték. El is mentek.

2014.11.17 22:44ma.hu

Elvileg A közfelháborodás napjára szervezett tüntetést az adótörvények módosításának szavazására időzítették, de sajnálatos módon a voksolást a parlament elnapolta, ezért nem volt bent senki. A valóság azonban az, hogy a parlamentet még a tüntetés előtt gyorsan elhagyták a honatyák.

Mesterházy Attila Facebook-oldal

"Még el sem kezdődött a tüntetés és már elmenekültek!!! A Fideszes képviselők nem mertek itt maradni az adótörvények vitáján a tüntetés miatt...!" - posztolta Mesterházy Attila Facebook-oldalán. Ha kíváncsi, mi történt az este folyamán, olvassa el percről percre tudosításunkat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.