El kellett halasztani a temetést

Lekéste a saját temetését: elkeveredett a postán

Rossz helyre vitték a postások a hamvakat, így egy nő szó szerint lekéste a saját temetését: csak a ceremónia után néhány nappal érkezett meg az urna a családhoz.

2014.11.17 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Sikeresen célba ért a postán feladott halott, pontosabban az, ami a hamvasztása után maradt belőle - a gond csupán az, hogy homokszem került az ohiói posta gépezetének fogaskerekei közé, így a hamvak a kelleténél tovább pihentek egy michigani elosztóköztpontban, és csak pénteken reggel fedezte fel az egyik alkalmazott, hogy már rég el kellett volna juttatni Columbusba. Hogy pontosan hogyan került egy másik államba a 80 éves nő maradványa, azt az Egyesült Államok postaszolgálatának szóvivője, David Van Allen nem részletezte, csupán annyit mondott, hogy azóta már egy teherautóra felrakták a hamvakat és egyenesen a család otthonába szállították.

Barbara Kidkendall november 5-én halt meg egy clevelandi kórházban, ami szintén Ohio államban található, vagyis ezzel sem magyarázható az államok közti "utaztatás". A morbid kavarodásról beszámoló Columbus Dispatch című lap arra sem tért ki, hogy a hamvasztás után miért nem a temetkezési vállalat szállította el a családhoz a maradványokat, ahelyett, hogy a postára bízták ezt az egyébként nagy körültekintést igénylő feladatot.

A végső búcsút a család a múlt héten szerette volna lebonyolítani, ám hamvak híján nem tudtak tisztességgel elköszönni a halottól. A rokonok most azt mondják, az özvegy úgy döntött a küldemény pénteki átvétele után, hogy a hétvégét még együtt tölti a felesége földi maradványaival és ezen a héten tartja meg a gyászszertartást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.