Nem kell pánikba esni

Liftbe szorultak, kórust alapítottak

Csak semmi pánik - szól az intelem, és néhány angol diák ezt teljesen jól megfogadta, amikor rabul ejtette őket a kollégiumi lift: kétségbeesés helyett dalra fakadtak.

2014.11.17 14:00ma.hu
Fotó: YouTube

Ha az embert rabul ejti egy lift, az nem túl szórakoztató dolog. Kivéve akkor, ha van mellette másik 8 utas is, akik ráadásul ugyanúgy nem szeretnék néma tétlenségben tölteni az időt, amíg megérkezik a felmentő sereg. Így tett 9 bristoli diák, akik múlt héten ragadtak be a felvonóba, aztán nem sokkal később a kollégium lakói arra lettek figyelmesek, hogy a két emelet között veszteglő fülkéből lelkes nótázás hallatszik, az ifjak az Aerosmith híres slágerét, az Armageddon filmzenéjeként is népszerűvé lett I don't want to miss a thing" című számot éneklik kórusban.

Amikor egy kuncogó lánycsapat egyik tagja úgy döntött, megörökíti a szokatlan produkciót, és a lift rabjai kaptak némi biztatást is, a dal még hangosabb és lelkesebb lett, nem csoda hát, ha mostanra a legnagyobb videómegosztón is nagy népszerűségre tett szert. Hogy lesz-e folytatása a dolognak, alakul-e világhírű fiúcsapat, egyelőre nincs szó róla, de az biztos, hogy az alábbi nevekre érdemes lesz odafigyelni, mert sose lehet tudni, miből lesz a cserebogár: Ellie Alabaster, Hugh Bateman, Mitchell James Wicks, Kim Huelin, Andy Rippington, Harry 'The Weapon' Monks, Mitchell Stokes és Dan Munro voltak a liftben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.