Gigaprojekt

Széles Gábor nyilvánossá tette a zalai golfpálya 3D látványtervét

Most először tette nyilvánossá a Zala Springs golfpálya háromdimenziós látványtervét a nagyvállalkozó.

2014.11.15 17:48ma.hu

Itt a Zala Springs golfpálya 3D látványterve most először nyilvánossá téve - osztotta meg a Facebook-világgal Széles Gábor a projekt eme részletét. Mint bejegyzésében írta, "Hamarosan kezdődik két apartmanház építése a klubház mögött, ami a központi tónál helyezkedik el."

A zalacsányi golfprojekt Széles Gábor legutóbbi közlése szerint 140 milliárd forintba kerül. A terveket eredetileg a nemzetközileg is elismert pályatervező, Robert Trent Jones Jr. készítette, ez alapján kívánja a nagyvállalkozó létrehozni "Közép-Európa legnagyobb golfkomplexumát".

Széles Gábor Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.