Nagy bánat az örömben

Tragédia: ByeAlex gyászol

Hiába a nagy öröm ByeAlex számára, hiszen frissen megjelent Özséb című könyvét ajnározzák rajongói a közösségi oldalakon, a minap fájdalmas vallomást tett egy posztban.

2014.11.15 09:00ma.hu

Nagy volt az öröm ByeAlex szívében, hiszen Özséb című könyvét nyakra-főre dicsérik a közösségi oldalain. Ezek között a posztcunamik között találtunk rá egy meghökkentő bejegyzésre, mely Radnóti Miklós Apámhoz az égbe című versét idézte.

"Apám ott fenn az égbe! Gondolsz-e néha rám? Mert én sokszor bámulva a légbe... Elgondolom, hogy milyen kár... Hogy ily korán meghaltál... Apám!"

Mint kiderült, nemrég minden figyelmeztető előjel nélkül, 53 éves korában érte a halál ByeAlex édesapját.

Alex a Borsnak mondta el, hogy édesapja, Ferenc sosem volt beteg, semmiféle fizikai jele nem volt annak, hogy esetleg baj lehet. Állítólag pár hónapja már lábon kihordott egy infarktust, most pedig kettőt kapott egyszerre, amivel már nem bírt el a szervezete.

"Azt tudni kell, hogy láncdohányos volt, szinte rágta a cigit" – mondta az énekes, aki pesszimista, ugyanakkor rendkívül jó humorú, dolgos emberként jellemzte a lapnak édesapját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.