Sokkot kapott az orvos a feltámadó nőtől

Azt hitték, halott a nő, de jól meglepett mindenkit

Az orvos egyelőre még csak próbál magához térni a sokkból, az ügyészség viszont máris vizsgálatot indított a halottnak nyilvánított, de mégis élő asszony ügyében.

2014.11.14 22:00ma.hu

Azt mondta az orvos, hogy erős sokkhatás érte, miután egy 91 éves asszony magához tért - órákkal azután, hogy ő maga állapította meg a halálát. A varsói orvos nem tapasztalt semmilyen életjelet a nőnél, amikor november 6-án egy házhoz hívták őt. Ezért a vizsgálatot követően megrendelte a halottszállítót és elvitette az asszonyt, aki azonban pár órával később egy halotthoz egyáltalán nem illő módon kezdett mocorogni a hullaházban.

Az ügyészek most vizsgálatot indítottak az orvos ellen, mert úgy vélik, a pontatlan diagnózis nemcsak adminisztrációs problémákat vet fel, hanem azzal, hogy a hullaházba vitette az orvos a még életben lévő Janina Kolkiewiczet, az életét és az egészségét is veszélybe sodorta. A nő egyébként a hivatalos lengyel közlemények szerint kiváló egészségnek örvend.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.