Amikor még divat volt a hajkreppelés...

Régi titkot árult el Iszak Eszti: miért tekerte alufóliába a fejét?

Ha stílusról, divatról, szépségtrükkökről van szó, Iszak Esztinek nem kell a szomszédba mennie tanácsokért. Sőt, inkább ő oszt meg régóta őrizgetett titkokat - például a hajkreppelésről.

2014.11.14 12:00ma.hu

Hogyan készíthetünk magunknak az aktuális trendeknek megfelelő frizurát vagy sminket néhány perc alatt? Hogyan lehetünk még stílusosabbak? Mit tegyünk, ha sportolni szeretnénk, de nem tudjuk, hogyan kezdjünk neki? Iszak Eszti a zenetévé Tükröm, tükröm című új műsorában hétről hétre látványos videókon keresztül ad tanácsokat mindenkinek, a csinos műsorvezető tippjeit és kreatív megoldásait követve rengeteg újdonsággal ismerkedhetünk meg.

Ha szépségtippeket keresel, vagy szívesen feldobnád a napi rutinod egy-két izgalmas praktikával, ha egészségesebb, sportosabb életmódra váltanál, Iszak Eszti garantáltan a segítségedre siet. A Tükröm, tükröm című műsorában ötleteket ad például arra, hogyan alakítsd át smink-, haj- és bőrápolási szokásaidat, hogyan táplálkozz, vagy hogyan legyen több önbizalmad. Esztivel kívülről és belülről is bárki megszépülhet!

A műsor forgatása különleges hangulatban telik, hiszen egyedül állok a tükör előtt. Imádok újdonságokat kipróbálni, nagyon élvezem, hogy közben én magam is rengeteget tanulok és persze gyakorlok” – mesélte a tökéletes stílusérzékkel rendelkező műsorvezető, aki elárulta, már tiniként is a szépségtippek rajongója volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.