Nagy bulit csapott Hien és Vastag Tomi

Gigantikus fajdkakassal ünnepeltek a sztárok

Játékos kihívások, ínycsiklandó koktélok és pezsdítő ritmusok - így buliztak a sztárok a hírességek éjszakáján, ahol a kötetlen szórakozás egy gigantikus madár is "életre kelt".

Fajdkakast repítettek a sztárok >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.11.13 10:00ma.hu

Sztároktól nyüzsgő forgatag kerekedett a belváros szívében, a fajdkakasos whisky újdonsült rendezvényén, a The Famous Nighton. A belváros szívében megrendezett egész estés mulatságon a bulizás mellett egy három méter magas fajdkakas is „szárnyra kapott”, Szinetár Dóra, Hien, Muri Enikő, Ada, Erdei Zsolt, Vastag Tomi és Kocsis Tibi jóvoltából.

Erdei Zsolttól talán becenevéből fakadóan sem állt távol a feladat, de a dzsungelben töltött napok és gyermekei is megedzették. „A vadonból visszatérve nosztalgikus érzés és valódi versenyszellem tört rám a játék során, hiszen ott sok hasonló feladatban kellett teljesítenünk” – számolt be lelkesen Madár, akitől kétgyermekes apuka lévén nem áll távol a játékok világa.

A nagyobbik fiam most nyolc éves, vele gyakran nekivágunk hasonló logikai kihívásoknak, de ő leginkább a fociért rajong” – mesélte a többszörös világbajnok ökölvívó, aki azt is elárulta, hogy legszívesebben kólával fogyasztja a fajdkakasos whiskyt.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Madárhoz hasonlóan Szinetár Dóra is a szülői szerepből merített, és kis híján magával is vitte az óriás méretű alkotást. „Nagyon szeretem a logikai, ügyességi feladatokat, otthon a gyerekekkel sokat játszunk, de ez volt életem eddigi legnagyobb kirakósa” – kezdte Szinetár Dóra, akinek kislánya nem nehezményezte, hogy a színésznő eljött este otthonról. „Mondtam neki, hogy néha nekem is ki kell mozdulnom, erre ő úgy reagált, hogy rendben, de akkor a madarat vigyem haza. Igaz, akkor még egyikünk sem tudta, hogy ilyen nagy lesz ez a fajdkakas” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Vastag Tomi rutinosan mozgott az építés során, mivel gyerekkora óta szereti a maketteket. „Nagyon közel áll hozzám ez a típusú játék, ugyanis kiskoromban nagyon sokat maketteztem, és tulajdonképpen a fajdkakas is erre hajazott. Mai napig nagy álmom, hogy megépítsek egy makett hajót” – mondta az énekes, akinek fiatal kora ellenére kifinomult ízlése van, ha whiskyről van szó, és alkalomadtán szívesen választja ezt az italt baráti és zenei összejöveteleken.

Az este második felében az X-Faktor 2013-as nyertese, Danics Dóra fokozta a bulihangulatot, aki a közönség soraiba berobbanva táncoltatta és énekeltette meg a vendégeket. Az éjszakába nyúló partyn a partnerek és a sajtó képviselői mellett többek közt Horváth Éva és a Miss Balaton döntősei, a Summer Sisters, az X-Faktor sztárjai, Oláh Gergő, Antal Timi, valamint a Byetheway, a SportKlub csinos műsorvezetője, Aryee Claudia (Tücsi), a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor, továbbá Győrfi Pál, Sipos Peti,Talán Attila, Palcsó Tomi, Müller Attila, Kiki, a Hooligans és a Sugarloaf egy-egy tagja is a fajdkakasos whiskyvel ünnepelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.