Hajnal Tímea nyomdokaiban a színésznő

Energia- vagy inkább vitaminbomba lesz Goztola Krisztina?

Hajnal Tímea nyomdokaiba lép a mediterrán szépségű Goztola Krisztina, annyiban mindenképp, hogy ugyanaz a Herczeg Attila rendezi a legújabb filmjét, mint az említett hölgyről szóló művet.

2014.11.10 22:00ma.hu

Emlékeznek még Hajnal Tímeára, pontosabban arra a kitalált személyre, akit a róla szóló filmben mindenáron meg akartak dönteni? Némi túlzással azt mondhatjuk, az ő nyomdokaiba lép a mediterrán szépségű magyar színésznő, Goztola Krisztina is, bár ezúttal őt senki nem akarja megdönteni, csupán annyi a közös benne és a fiktív Hajnal Tímeában, hogy mindkettejükről Herczeg Attila rendezésében készül film - utóbbi egyébként egy reklámfilm lesz.

Kriszta és Attila már nem ismeretlenek egymás számára, korábban a Hacktion - Újratöltve című sorozatban dolgoztak együtt, itt figyelt fel az azóta sikeressé lett filmrendező Kriszta természetes szépségére és vidámságára. Nem véletlen, hogy az új vitamincsalád reklámfilmjének szerepére őt kérte fel: "Krisztáról csak úgy sugárzik az egészség, a kiegyensúlyozottság és a jókedv, így már megjelenésével sugallja a reklámfilm készítői által átadni szándékozott üzenetet" – mondja.

A színésznő maga is szívesen mondott igent a felkérésre, bevallása szerint boldogan hívja fel a figyelmet az egészség és a természetes életmód fontosságára, és gyakran áll a nyilvánosság elé különböző jó célok érdekében. Korábban már részt vállalt egy természetes alapanyagú termékeiről híres kozmetikai cég jótékonysági kampányában.

Ő maga ugyan még nem anyuka, de nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy odafigyeljünk mind a magunk, mind családunk egészségére, hiszen szépségünk, közérzetünk és társas kapcsolataink egyensúlya is nagyban függ attól, mennyi egészséges tápanyagot viszünk be nap mint nap a szervezetünkbe. Elárulta, hogy a jövőben családanyaként is szeretne majd odafigyelni az egészséges életmódra.

A közönség is örülhet, hiszen a számtalan külföldi film-, sorozat- és színházi főszerep után ismét a magyar képernyőkön láthatjuk viszont a kicsattanó vitalitással bíró, életvidám és kívül-belül gyönyörű színésznőt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.