Ejtőernyőzött, mielőtt rosszra gondolnánk...

A százéves dédi lepipálta az amerikai exelnököt

Fölényesen lepipálva George W. Bush volt elnököt, aki idén ejtőernyőzéssel ünnepelte a 90. születésnapját, Eleanor Cunningham a "centenáriumát" koronázta meg egy ilyen ugrással.

2014.11.10 08:50MTI
Fotó: YouTube/WorldBreakingNewsChannel screenshot

A százéves asszony a gansevoorti Saratoga Skydiving Adventures nevű vállalkozás szervezésében hajtotta végre a tandemugrást Dean McDonald ejtőernyőssel. Orvosa szerint Eleanor Cunningam egészségi állapota több mint megfelelő ahhoz, hogy azt tegye, amit szeret.

Eleanor Cunninghamnek, aki unokájával és hét hónapos dédunokájával él a New York állambeli Howes Cave-ben, ez volt a harmadik ugrása. 90 éves volt, amikor először kipróbálta az ejtőernyőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.